Arama
Arama Sonuçları
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Şifa deposu bakla tarifi! Bakla yemeği nasıl yapılır?
Bakla, yüksek oranda A ve C vitamini içerir. Şifa kaynağı olan bakla yemeği fresh lezzetiyle akşam yemeklerinde hafif bir yiyecek arayanların favorisi oluyor. Evde bakla nasıl yapılır merak ediyorsanız bu bakla tarifini deneyebilirsiniz.
Mantarlı tavuk sote nasıl yapılır ? Mantarlı tavuk sote yapımı
En güzel davet ve ziyafet sofralarının vazgeçilmezi haline gelen tavuk sote, içerisinde kullanılan mantar, domates ve biberler sayesinde kısa sürede hazırlanabilen ve oldukça zengin bir tada sahip olan bir yemektir. mantarlı, 10 dakikada tavada piştikten sonra ön plana çıkıyor.Şimdi lezzetli bir mantarlı tavuk sote nasıl yaparsınız? Gelelim tarifin detaylarına.
Öğle yemeğine Köz Biberli Ve Bamyalı Kabak tarifi
Bamya, kabak, sarımsak, biber ve zeytinyağı ile hazırlayabileceğiniz nefis bir tarifle karşınızdayız. köz lezzetini alan kırmızı biberli bamyalı kabak tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz.
Damak Şişmesine İyi Gelen Evde 7 Bitkisel Tedavi
Doğal Yöntemlerle Damak Şişmesi Nasıl Geçer?
Limonlu Ilık Suyun İnanılmaz Faydası Bakın Ne
Bir ay boyunca limonlu ılık su tüketmenin faydaları nedir ? bir ay boyunca limonlu su tüketirsek ne olur ? Yapılan araştırmalarda en etkili antioksidan ve çözücü madde içeren limonu gmeşhurk tüketeceğimiz suyun içerisine ilave edip günde en az 1 litre tüketildiğinde insan sağlığına inanılmaz faydaları olduğu ortaya çıkarılmıştır. Özellikle bağırsak sorunlarına iyi geldiği ve yağ yakımını hızlandırır. Peki limon suyunun faydaları nedir? Bir ay süresince içilen limonlu ılık su bakın ne işe yarıyor?
Grip Ve Soğuk algınlığını Atlatma Hızlı Yöntemler
Grip ve soğuk idraknlığıyla ilgili her yıl milyonlarca olay bildirilmektedir. Averaj olarak yetişkinler yılda 2 ila 3 kez soğuk idraknlığı kaparlar ve semptomları 10 gün süresince sürerken çocuklar yılda 10 defa hastalığa yakalanırlar (Araştırma referansları: 2, 3). Mevsimsel gribin şiddeti yıldan yıla öngörülemez. Amerikan sağlık bakanlığı yetkililerinin belirttiği üzere eğer öğrenciler ve okul mensupları hasta olmamak için kişisel çaba gösterirse nüfusun 5 te 1 gribe karşı korunabilir